Anderen over mij – wat cliënten ervaren

Voetreflextherapie is er voor jou: man, vrouw, baby, jong kind, zwanger of ouder wordende mens. Geen behandeling is hetzelfde, want iedereen is anders. Lees hoe cliënten die je voorgingen een behandeling of traject (hebben) ervaren.

Wilma ontvangt je in een rustige, prettige ruimte waar je helemaal kunt ontspannen. De voetbehandelingen voelen heerlijk aan. Wilma komt professioneel over en heeft de nodige opleidingen gevolgd. Zij weet wat ze doet. Verder is zij een prettig, rustig persoon die goed luistert en terugkoppelt wat je vertelt.

Hoewel het altijd moeilijk is om een oorzakelijk verband aan te tonen, zijn mijn hormonale klachten de laatste tijd verminderd: minder PMS en ik voel me beter bestand tegen stress. Deze behandeling zou je je hele leven wel elke week willen ondergaan. 

Vrouw, 40 jaar

Na het hormooncyclustraject

Wilma brengt voor mij iets wat ik niet vond in de reguliere gezondheidszorg: aandacht, luisterend oor en open en brede blik in de zoektocht naar wat ik nodig heb om te herstellen van een fysieke beperking die ontstond na een medische ingreep.
Wilma heeft tijdens haar behandelingen het zelfherstellend vermogen van mijn lijf gestimuleerd.
Resultaten van de behandeling zijn subtiel, maar zetten naar mijn gevoel van alles aan op een diepe laag. Na de behandelingen voel ik me vitaler, lichter en heb minder pijnklachten. Ik ben er van overtuigd dat Wilma een belangrijke rol heeft gespeeld in mijn herstel.

Vrouw, 36 jaar

Met fysieke beperking na medische ingreep

Zo fit en mobiel als mogelijk blijven is het doel van de maandelijkse behandelingen. Tijdens een behandeling valt alles even van me af en hoef ik niks meer. Jouw zachte handen aan mijn voeten zijn dan heerlijk! Soms voel ik me de dag na de behandeling een stuk energieker.

Vrouw, 84 jaar

Met depressieklachten

Wilma hoort je, neemt de tijd en maakt een passend behandelplan op maat. Dat geeft mij (moeder met jonge kinderen en een eigen bedrijf) rust, energie en vermindert fysieke klachten. Ze heeft echt gouden handen, ik verheug me op mijn volgende behandeling.

Vrouw, 38 jaar

Op zoek naar balans en ontspanning na haar tweede zwangerschap

Na zo’n 8 behandelingen bij Veldbloem Voetreflextherapie kan ik zeggen dat ik meer aandacht heb voor wat ik in mijn lijf ervaar. Daardoor merk ik het effect van de behandelingen goed op. Elke sessie voelt rustgevend en helend.

Vrouw, 50 jaar

Met chronische klachten in bekken, benen en voeten

Ik was vastgelopen in een maandenlange opeenstapeling van allerlei klachten. Mijn wanhoop en moedeloosheid losten op na één behandeling van Wilma, en zijn sindsdien niet meer teruggekomen! De dag na Wilma’s eerste behandeling genoot ik voor het eerst in maanden weer met volle teugen. Ik voelde dat de behandeling iets doorbroken had bij mij. Wilma had mij geholpen om een overgang te maken van overleven naar leven.
De tweede behandeling bevestigde mijn hoop. Daarna verminderden en verdwenen een aantal klachten. Een treffend voorbeeld is dat ik na maanden veel te kort en onrustig slapen, opeens een paar nachten 10 uur heerlijk rustig sliep! En ik voelde me over het geheel genomen vitaler, weerbaarder en gelukkiger.

Vrouw, 60 jaar

Verdrietig, somber, moedeloos

Het gaat stromen zodra jij mijn voeten vastpakt.

Man, 75 jaar

Met rugklachten na ongeval

Wilma heeft voor mij een hele fijne combinatie van werken; intuïtie, kennis en energie. Met magische handen raakt ze je onderbenen en voeten precies zo aan als goed is. Ik zit in een zoektocht naar nieuw werk en de voeten werken daarin heel symbolisch. Stappen zetten, keuzes maken. Mezelf op waarde schatten.
 
Waar in mijn lichaam zit het vast en voorkomt het doorstroom. Ik ervaar grote steun aan de voetreflex van Wilma. Echt bijzonder hoe alles met elkaar verbonden is en doorwerkt in het dagelijkse leven.
Vrouw, 38 jaar

Op zoek naar werk dat bij haar past

Overdag zijn de opvliegers sterk afgenomen, en dan ook nog eens veel minder heftig. En ook ’s nachts heb ik veel minder last van opvliegers en nachtzweten. Al met al dus duidelijk anders, heerlijk!

Vrouw, 50 jaar

Na de hormooncyclusmassage

Neem gerust contact met me op

Heb je een vraag over voetreflextherapie of wil je een afspraak maken voor een (kennismakings)behandeling?

Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met me op: 06 153 887 28.